Az öt szeretetnyelv (Five Love Languages) egy pár- és pszichoterápiai fogalom, amelyet Gary Chapman amerikai író, párkapcsolati szakértő, házassági tanácsadó alkotott meg 1992-ben.

  • Elismerő szavak
  • Minőségi idő
  • Ajándékozás
  • Szívességek
  • Testi érintés

A sorból Minőségi idő lehetőségét szeretném kiragadni, mely jól összeillik a DiningHour nyújtotta kedvező lehetőséggel, hiszen akinek a minőségi idő a legfőbb szeretetnyelve, az a rá irányuló figyelem hatására érzi leginkább azt, hogy őt igazán szeretik.

Ez lehet egy beszélgetés, egy közös vacsora, vagy egy közösen eltöltött hosszú hétvége is. A lényeg, hogy valamit együtt csináljunk, hogy együtt éljünk meg valami hasznosat, kellemeset, mert ez gazdagítani fogja párkapcsolatunkat.

És itt jön a képbe a DiningHour, mely a minőségi idő megéléséhez ad gyors és kedvező árú segítséget.

Egy különleges ebéd vagy egy váratlan, meglepetést keltő délutáni kávézás vagy… mindenkinek a fantáziájára van bízva, hogy mit, hol és mikor választ ki a DiningHour nyújtotta lehetőségek közül.

A lényeg, hogy válasszunk és éljünk meg boldog pillanatokat a párunkkal. Ez erőt és feltöltődést fog hozni a hétköznapi rohanásba, rutinba.

Töltsd le ingyenesen az alkalmazást az App Storeból vagy a Play Áruházból és foglalj az év bármelyik napján 10-50% kedvezménnyel a legromantikusabb helyeken.

Mottó: Éljünk meg boldog pillanatokat!