Egy-egy ételkülönlegesség otthoni elkészítése egyrészt alkotás, másrészt viszont sok apró részfeladat összessége.Recept keresés és választás, bevásárlás, parkolás, sorban állás, otthon kipakolás, előkészületek, főzés, rendrakás stb.  Arról nem is beszélve, hogy a megvett alapanyagokból sok esetben csak kis mennyiségeket használunk – gondoljunk csak a fűszerekre, olajokra, ízesítőkre – a megmaradt adagokat pedig elrakjuk, tároljuk és mire legközelebb használnánk addigra esetleg le is jár a szavatossága. Szóval, ha mindent figyelembe veszünk nem kevés idő és pénz megy el a különleges vacsora vagy ebéd elkészítésére. Nyilván ha paprikás krumplit főzünk, akkor ez nem így van, de ma már egyre nagyobb az igény a hétköznapi gurmankodásra is.

Ezért hoztuk létre a DiningHour -t, hogy a mindennapi étterembe járás élményét elérhetővé és kedvezővé tegyük.

Az étterembe járással kapcsolatban a piackutatási adatok jelzik az igények megnövekedését, hiszen pár évvel ezelőtt a lakosság 6-7%-a élt ezzel a lehetőséggel, ma már 12%-ra nőtt ez a mutató. Ezzel szemben Nyugat Európában a lakosság 48%-a, New Yorkban pedig 60%-a jár rendszeresen étterembe. Lehet erre azt mondani, hogy Ők megtehetik, de ha a főzés összes költségét összeadjuk – beleértve a vásárlás és az ételkészítés járulékos alapanyagainak költségeit is, akkor már nem mindig lesz előnyösebb verzió az otthoni ízélmény alkotás. Különösen akkor, ha figyelembe vesszük, hogy a DiningHour segítségével lehetőségünk van akár 50%-os kedvezménnyel étkezni.

Használjuk tehát bátran az ingyenesen letölthető applikációt, amelymár elérhető a Google Play áruházból és App Store -ból, vagy a weben a DiningHour.com -on.